Volwassenen

Volwassenen

Welkom bij de volwassenen van Toneelgroep Reuver! Waar creatieve mensen elkaar kunnen ontmoeten en hun talenten ontdekken op het podium.

Al meer dan 85 jaar zijn wij actief in het brengen van toneel naar ons publiek en we zijn nog lang niet van plan om te stoppen. Bij ons geldt het motto: Hier komt onze tagline.. Jaar na jaar zetten onze spelers zich in om een fantastisch toneelstuk op de planken te brengen en dat doen we nog steeds met veel passie en enthousiasme.

Bij Toneelgroep Reuver staat plezier maken met elkaar centraal. Wij staan voor entertainen, persoonlijke kwaliteiten ontwikkelen en samen iets moois creëren. Onze groep volwassenen biedt een gezellige en motiverende omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn, zijn talenten kan laten zien en uitgedaagd word om te blijven groeien.

Sfeerimpressies

Voor of achter de schermen

Wat ons bijzonder maakt, is dat onze leden niet alleen spelen, maar ook zelf verantwoordelijk zijn voor de kostuums, grime, decor, licht en geluid. Het is een volwaardige groepsinspanning waarbij iedereen zijn steentje bijdraagt. 

Als je geïnteresseerd bent om als speler of achter de schermen mee te helpen met onze producties, dan ben je van harte welkom! Kom eens kijken bij een van onze repetities op dinsdagavond of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Vanaf 18 jaar bent u van harte welkom om deel uit te maken van onze toneelgroep. Of u nu al toneelervaring heeft of iets nieuws wilt proberen, bij ons is er altijd een plek voor u.

Waar verhalen tot leven komen
en de kracht van verbinding het podium verlicht

Nieuws

Welkomstwoordje van onze voorzitter

Welkom bij Toneelgroep Reuver! Neem gauw een kijkje op onze vernieuwde website.

Jubileum Seray Steeghs

Toneel en theater zijn Seray’s grootste hobby’s. Naast dat ze zelf al 25 jaar lid is van Toneelgroep Reuver

Jubileum Dawn Geraads

In 2022 vierden we het 10-jarig jubileum van Dawn Geraads. Zij speelde dat jaar de rol van Morticia Addams.