Jeugd

Jeugd

Welkom bij de jeugd van Toneelgroep Reuver, dé plek waar kinderen en jongeren hun creativiteit kunnen laten bloeien en zich kunnen uiten op het podium! 

Als jeugd groep zijn wij meer dan alleen een toneelvereniging; wij zijn een warm en inclusief gezelschap waar iedereen welkom is om mee te doen.

Toneel voor onze jeugdgroep betekent plezier, creativiteit en persoonlijke groei. Bij ons gaat het niet alleen om het eindresultaat op het podium, maar vooral ook om het proces daar naartoe. Wij geloven dat iedereen, vanaf het moment dat ze zelfstandig hun tekst kunnen lezen, kan deelnemen in onze toneelgroep. Voor de jeugd bieden wij een veilige en ondersteunende omgeving waar kinderen en jongeren kunnen experimenteren, ontdekken en hun talenten kunnen ontwikkelen.

Met onze wekelijkse repetities stimuleren en vergroten we creativiteit en verbeeldingskracht. We werken samen met regisseur en regieteam om ieder kind te laten stralen in zijn/haar rol om zo vrolijke en betoverende voorstellingen te creëren.

Sfeerimpressies

Meer dan toneel

Bij Toneelgroep Reuver draait het niet alleen om toneelspelen; ook gemeenschap is belangrijk. Jaarlijks organiseren we een super leuk toneelrepetitieweekend, waarin we naast repeteren, maar ook leuke activiteiten doen en elkaar beter leren kennen. Hierbij staat lol maken en samenhorigheid centraal.

Bij ons kan iedereen meedoen en zichzelf zijn om vervolgens op het podium even uit zijn/haar comfortzone te stappen en helemaal iemand anders te zijn.

We streven ernaar dat onze leden zich welkom en gewaardeerd voelen. Bij jeugdtoneel gaat het om het ontdekken van jezelf, het vinden van je stem en het vieren van je eigen unieke talenten.

Dus, of je nu een ervaren toneelspeler bent of net begint, bij de jeugd van Toneelgroep Reuver is er een plek voor jou! Sluit je aan bij onze vereniging en ontdek de magie van toneelspelen samen met ons.

Waar verhalen tot leven komen
en de kracht van verbinding het podium verlicht

Nieuws

Welkomstwoordje van onze voorzitter

Welkom bij Toneelgroep Reuver! Neem gauw een kijkje op onze vernieuwde website.

Jubileum Seray Steeghs

Toneel en theater zijn Seray’s grootste hobby’s. Naast dat ze zelf al 25 jaar lid is van Toneelgroep Reuver

Jubileum Dawn Geraads

In 2022 vierden we het 10-jarig jubileum van Dawn Geraads. Zij speelde dat jaar de rol van Morticia Addams.